Over BiNT

 • Joep Kuijsters

  Joep Kuijsters

  Joep Kuijsters: 'Mijn persoonlijke verhaal'

  Ondernemen, ontmoeten, inspireren en samenwerken zijn stuk voor stuk werkwoorden die mijn keuze om in 2006 als zelfstandig ondernemer te starten het beste verwoorden. 

  Om succesvol te kunnen zijn heb ik geleerd dat focus en plezier hierbij een essentiele rol spelen. In Bint heb ik mijn passie kunnen leggen met als resultaat dat Bint zich ontwikkeld heeft tot een nichespeler waarbij mensen centraal staan.

  Elke dag streef ik om onze persoonlijke filosofie binden, delen, waarderen en inspireren van en met mensen in een gastvrije (bouwkundige) omgeving uit te dragen en na te komen. Dit is niet altijd even makkelijk. Sommige momenten dwaal ik af of twijfel ik over de richting. Gelukkig heb ik op deze momenten eerlijke betrokken mensen om me heen die me weer op de rails zetten.

  Inmiddels ben ik sinds 1998 actief in personeelsbemiddeling en arbeidsmarktcommunicatie en doet het me erg veel plezier dat de intensiteit en het commitment met opdrachtgevers, bouwprofessionals en leveranciers ontzettend gegroeid is. Het van elkaar op aan kunnen en kritisch kunnen en durven zijn, is een belangrijk goed om samen succesvol te zijn.