Anderen over BiNT

Johan van Geel

Johan van Geel

Hoofd engineering De Hoop Pekso
"Een goed luisterend oor, zoekend naar personen die in de desbetreffende groep thuis horen."
Frans Driessen

Frans Driessen

Directeur Architectenburo Roovers & Driessen
"Zakelijke dienstverlening met een eerlijk advies en een persoonlijke noot."
Frans Schouten

Frans Schouten

Manager vastgoed, Mooiland Vastgoed
"Personele vraag-specificatie van de klant wordt adequaat en met no-nonsense mentaliteit ingevuld."
Frans van Unnik

Frans van Unnik

Directeur, Quadrant Architecten
"Samenwerken met Bint, want dat is het, gebeurt altijd met veel oog en oor voor de klant waarbij veel aandacht is voor het vertalen van de klantwensen naar de praktijk. Dit gebeurt vanuit een oprechte interesse waarbij een langdurige relatie prevaleert boven snel scoren en ook wordt aangegeven als iemand minder geschikt of voorhanden is."
Ger Luijsterburg

Ger Luijsterburg

Manager wonen, Bernardus Wonen
"Na een uitstekende selectie ervaring verbonden te zijn geweest met Bint waarderen wij als Bernardus Wonen de relatie met deze intermediair. Leveren van de verwachting is hierbij het doorslaggevend motief geweest."
Henk Schoones

Henk Schoones

Directeur, Van den Pauwert Architecten
"Bint zoekt wat je past en wat je verder brengt."
Joke Villanueva

Joke Villanueva

Manager HR, Vorm Bouw
"Met een meerwaarde van peroonlijke betrokkenheid de juiste match tussen kandidaat en bedrijf zoeken. Onderzoekend en ontwikkelend blijven afstemmen op de situatie waar werkgevers mee te maken hebben op een bescheiden wijze."
Tony Eckhardt

Tony Eckhardt

Directeur Winters Bouw & Ontwikkeling
"Joep ken ik vanaf de tijd dat hij bij Trivoor werkte. Hij is een zeer integer persoon met veel kennis van de bouw en een goed netwerk in de bouw. Daardoor is hij in staat mensen vrijblijvend aan elkaar te verbinden en doet dat ook geheel vrijblijvend. Joep hanteert het principe: als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen. Als ik een functionaris zoek, zal ik naast mijn eigen netwerk, ook zeker Joep bellen."
Rob van den Dungen

Rob van den Dungen

Manager onderhoudsadvisering, Rader Advies
"Bint Select geeft onze organisatie een gedegen fundering waarop wij ons personeelsbestand kunnen bouwen en is als spil onmisbaar voor onze organisatie betreffende de juiste invulling van onze personeelsvraagstukken."
Kees Franse

Kees Franse

Directeur, Sprangers Bouwbedrijf
"Het zijn de mensen die het verschil maken. Bint is voor ons: Joep! Met weinig woorden duidelijk maken wat je zoekt. Altijd beschikbaar. 24/7. Bint."