Vakantie, een moment van bezinning

"Hè hè, de laatste dag en dan eindelijk vakantie”.

Voor mij altijd een moment om de afgelopen periode te evalueren en mijn intenties en plannen voor de toekomst weer helder te krijgen. Zeker dit jaar merk ik steeds meer dat ik met een meer onbevredigend gevoel naar huis rijd en dat uit zich op de volgende manieren:
  • Ik wil dat alles 100% perfect is en wik en weeg voordat ik een keuze maak. Dit zorgt ervoor dat het mij veel tijd en energie kost om zaken af te ronden en daardoor de werkdruk toeneemt;
  • Ik werk hier nu al vijf jaar en zit een beetje in een sleur en word niet meer uitgedaagd. Er is weinig ruimte en mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen en misschien nog wel het belangrijkste ik werk mezelf een slag in de rondte en krijg eigenlijk te weinig waardering. 

Eigenlijk allemaal hele legitieme redenen om mijn vleugels uit te spreiden en op zoek te gaan naar een nieuwe baan in een mooie inspirerende werkomgeving. 

Het mooie is dat wij zien dat de markt aantrekt. Bedrijven zien hun orderportefeuille stijgen en de vraag naar professionals op het gebied van BIM engineering, calculatie, werkvoorbereiding/uitvoering en projectleiding neemt toe. Wij zien in elk geval al een latente behoefte bij onze klanten en komen binnenkort met een aantal mooie concrete vacatures.

Maar voor nu even de boel de boel, geniet en ontspan van een mooie tijd!

 

31-07-2015

Inspiratie Lab