Einde vakantie, een nieuwe start?!

"De vakantie is voorbij en we gaan er weer voor”. Uitgerust en ontspannen en heb ik zin om weer te gaan werken. De balans ten aanzien van mijn ambities heb ik opgemaakt. En de conclusie is dat ik latent op zoek ga naar een nieuw carrière perspectief. Ik heb voor het gemak een aantal criteria opgesteld, waar mijn nieuwe carrièrestap aan moet voldoen:

  • Ik wil meer verantwoordelijkheid en bevoegdheden om mijn kennis en kunde te laten zien;
  • Ik wil de mogelijkheid en middelen hebben om mezelf zowel zakelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen;
  • Ik zoek bij voorkeur een werkomgeving waar ik beoordeeld wordt op mijn prestaties en mijn tijd flexibel kan indelen;

Een organisatie die mij dit kan bieden, wil ik graag beter leren kennen. Ik heb mijn netwerk voorzichtig deelgenoot gemaakt van wensen om zodoende in contact te komen met interessante werkgevers.

Herken je in het bovenstaande en wil je putten uit verschillende organisatie die het één meer kunnen bieden dan het andere dan willen wij graag daar met jou over van gedachte wisselen. Wij hebben namelijk een aantal mooie concrete vacatures op het gebied BIM engineering, calculatie, werkvoorbereiding/uitvoering en projectleiding in portefeuille bij organisaties die kunnen bieden wat het bovenstaande weergeeft. Bel gerust met Chiel van Lieshout van Human Builders 06 -12 98 43 72 en/of Joep Kuijsters van Bint Select 06 - 51 25 23 60.

31-07-2015

Inspiratie Lab