Indeed Explore A'dam - Succeeding with Search - Juni 2015

 

Graag nodigen wij je uit voor een evenement voor beslissers in corporate recruitment Indeed Explore: Succeeding with Search, en een aansluitende netwerkborrel in het inspirerende EYE in Amsterdam op woensdag 24 juni 2015 vanaf 14:30 uur.

EYE


Omdat zoekgedrag naar banen zich blijft ontwikkelen, zou dat ook moeten gelden voor de manier waarop we de beste kandidaten aantrekken voor onze organisaties. Is jouw wervingsstrategie al geoptimaliseerd voor de manier waarop mensen vandaag de dag naar banen zoeken?

Paul D’Arcy, Global Senior Vice President en Sander Poos, Managing Director Benelux, zullen in een interactieve sessie een rijke hoeveelheid data delen over de laatste trends in zoekgedrag naar vacatures. Werkgevers delen hun ervaringen met het optimaliseren van hun wervingsstrategie.

Praat mee over de belangrijkste factoren die invloed hebben op de mate waarin we in staat zijn om de mensen te werven die we nodig hebben door middel van online recruitment, waaronder:

  • De verwachtingen die kandidaten hebben van de mobile experience
  • Het verbeteren van de kwaliteit van je kandidaten door conversie-optimalisatie
  • De kunst en wetenschap achter effectieve vacature content

Uiteraard is er volop ruimte om te netwerken met vakgenoten tijdens de afsluitende drinks & bites.

Als wereldwijde nummer 1 vacaturezoekmachine is Indeed actief in meer dan 50 landen en bereikt zo maandelijks 180 miljoen kandidaten. Ook in Nederland zijn we de grootste vacaturezoekmachine. Mocht je ons nog niet kennen, dan is dit een mooie gelegenheid om daar verandering in te brengen en persoonlijk kennis met ons te maken.


Register Now

 

Woensdag 24 juni 2015
EYE Amsterdam
IJpromenade 1
1031 KT Amsterdam
14:30 - 17:00
Aansluitend netwerkborrel
Meld je hier aan

We zien er naar uit om je 24 juni te ontmoeten!
Het Indeed Nederland team 

Nodig een collega uit!

 

15-06-2015

Inspiratie Lab