Een kijkje in de keuken

 • Ingrid de Hond

  Ingrid de Hond

  Ingrid: Organiseren, helpen, uit handen nemen van. Ik zet me graag actief in voor uiteenlopende activiteiten op school, theater, koor enzovoort. Deze rol pak ik ook graag bij Bint. Het verzorgen van administratie in de breedste zin van het woord tot en met coordineren van marketingactiviteiten geven mij energie en voldoening.
  0162 57 05 54
 • Gerben Berm

  Gerben Berm

  Gerben: Vanuit mijn gecombineerde passie voor mensen en de financiƫle dienstverlening heb ik de stap genomen om voor mezelf te starten. Pieks is de naam en dit was voor mij een grote beslissing. Wanneer mensen een keuze maken om bij een andere werkgever te gaan werken, is dit ook een grote beslissing. Uiteraard is dit voor de toekomstige werkgevers niet anders. Wat is er nu mooier om dit proces te begeleiden. Joep is met Bint ook in dit proces actief. Uiteindelijk is het zo ver dat we kantoorruimte met elkaar delen en belangrijker nog we wisselen voortdurend veel kennis en ervaringen met elkaar uit.
  0162 70 05 15
 • Ronald

  Ronald

  Ronald: Ik kwam tot de conclusie dat het bijzonder is dat Joep en ik elkaar al zo lang kennen en dat we elkaar op de een of andere manier ook altijd weer aanvullen. Niet zozeer alleen inhoudelijk maar meer ook over gedachten/dromen die we hebben. Ik kijk dan ook vaak uit naar onze gesprekken. Vanuit mijn rol als fiscalist bij Bos Accountants adviseer en begeleid ik Bint/Joep met dagelijkse onderwerpen, marktkansen enzovoort. Ik heb er alle vertrouwen in dat we nog lang met elkaar samen zullen werken.
 • Danny Willemen

  Danny Willemen

  Joep en ik leerden elkaar beter kennen rond de tijd dat we beiden een eigen bedrijf startten. Ieder in een heel andere branche, maar allebei met een sterk verlangen naar eigenheid in datgene waar we als mens dagelijks de meeste tijd aan spenderen. Werk. Door de jaren heen zijn we ook prive vrienden geworden. Vrienden die ook nog eens met respect voor elkaars vak, samen kunnen werken (iets dat in mijn optiek zeldzaam is). Zo werkten we recent samen om BiNT web te realiseren. De nodige input vanuit Joep zorgde ervoor dat we zeer fijn terug kunnen kijken op een mooi project. Genoeg over arbeid. Waar het eigenlijk om gaat, is dat ik Joep heb mogen leren kennen als een zelfbewuste harde werker. Een vent met passie en het hart op de tong. Zo'n vent die je wilt kennen en waarvan iedereen er minstens eén nodig heeft in zijn/haar kring. Zakelijk of prive, of nog beter in mijn geval: beide.
  06 30 61 29 61